keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Satuaiheinen hyllyesillepano, Kikan kukka ja lahja

Kikan kukka ja lahja


Kikan kukka ja lahja on aivan todella ihana satumaa. Elämyksellinen kauppa sijaitsee Salossa, osoitteessa Helsingintie 21. Liikkeestä löytyy kattava valikoima kukkia, pieniä sisustusesineitä ja lahjoja. Kauppa on täynnä toinen toistaan hurmaavampia yksityiskohtia ja esillepanoissa näkyy elämä, kukat näyttävät reheviltä ja elinvoimaisilta. Kauppa tarjoaa kaikki kukka-alan palvelut.


Satuaiheinen hyllyesillepano


Kävimme parini Katin kanssa kysymässä saammeko tehdä harjoitustyön. Saimme valita itse mitä haluaisimme kauppaan tehdä. Valitsimme hyllyesillepanon, koska sellaista emme vielä olleet harjoitelleet. Kuvasimme hyllyn ja tavaroita ensimmäisellä käynnillä suunnitelman tekoa varten.

Aloitimme suunnittelun katselemalla kuvia erilaisista kukkakaupoista, ja teimme niistä taas taulun Pinterestiin. Haimme myös tietoa tämän hetken kukkatrendeistä , ja mietimme mikä sopisi asiakkaamme liikkeeseen.


Piirsimme paperille suunnitelmia useista eri aiheista ja valitsimme omistamme kumpikin kolme asiakkaalle esiteltäväksi. Itse valitsin omista suunnitelmista ranta-aiheisen, puutarha-aiheisen ja satuaiheisen hyllyesillepano suunnitelman.

Asiakkaalle esittelemäni kolme suunnitelmaa
Asiakkaalle esittelemäni suunnitelmat




Asiakas halusi valita suunnitelman molemmilta. Minun suunnitelmistani hän valitsi satuaiheisen, jossa hän piti satuhahmoista, ja Katilta värikkään suunnitelman, jossa alahyllyt oli piirretty mielenkiintoisemman näköiseksi kuin omassa suunnitelmassani. Näitä suunnitelmia sovimme yhdistelevämme sitten rakentaessa.


Asiakkaan valitsemat suunnitelmat
Asiakkaan valitsemat suunnitelmat. Toinen on minun ja toinen parini piirtämä.


Aloitimme rakennuspäivän siivoamalla hyllystä aikaisemmat tavarat pois. Kati pyyhki hyllyn puhtaaksi. 
Aloitimme sommittelun ylähyllystä ja etenimme alaspäin. Ylähyllyille laitoimme enemmän esittävämpää sommitelmaa ja alimmaisille hyllyille taas enemmänkin massana ruukkuja ja muuta tavaraa. Jouduimme vähän poikkeamaan suunnitelmasta, kun tavarat ja kasvit olivat ehtineet ensimmäisestä käynnistä vaihtua.



Hylly esillepano ennen
Hylly ennen kuin aloitimme.



Siivottu hylly
Hylly tyhjennettynä ja siivottuna.



Satuaiheinen hylly valmiina.
Tekemämme satuaiheinen hylly.



Oma lempikohtani hyllyesillepanosta.
Lempikohtani esillepanosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme muuttaneet!

 Olemme muuttaneet blogin uuteen osoitteeseen !