maanantai 3. toukokuuta 2021

Äitienpäivän pöytäesillepano Kuisma Oy:lle

 Kuisma Oy

Muovitarvike Kuisma oy:n sisustukseen keskittynyt kauppa. Kuisma Oy:llä on kaksi liikettä, Salon kauppakeskus linjurissa ja Somerolla, sekä verkkokauppa
Muovitarvike Kuisma oy on 1960 aloittanut monialainen perheyritys jonka alla Kuisma Oy toimii. Kuisma Oy myy sisustus- ja kodintavaraa sekä lahjoja ja leluja. 

Äitienpäivän pöytäesillepano

Kävin parini Katin kanssa Kuisma Oy:llä kysymässä mahdollisuutta toteuttaa heille pöytäesillepano. Saimme tehtävän ja sovimme tekevämme heille pöydän äitienpäivää varten. Pääosaan pöydälle tuli Äiti aiheisia mukeja ja suklaata, muuten saimme suunnittelussa vapaat kädet. Työn toteutuksesta ja aikataulusta sovimme työn edetessä aina tarkemmin. Päätavoite oli saada pöytä valmiiksi niin, että se ehtii olla esillä viikon ennen äitienpäivää. 

Suunnittelu

Koko työn haasteellisin osuus oli sen suunnittelu. Suunnittelun apuna käytimme pinterestiä, jonne keräsimme kuvia erilaisista äitienpäivä teemoista.  

Opettelimme samalla yhden pakopisteen perspektiivissä piirtämistä, ja pöydän piirtämiseen menikin paljon aikaa. Esineiden sommittelu paperille ei ollut ihan helppoa. Suunnitelmia piirrettiin useita, ja niistä valitsimme parini kanssa kumpikin kolme omasta mielestämme sopivinta. 

Äitienpäiväpöydän kolme suunnitelmaa
Asiakkaalle esittelemäni kolme suunnitelmaa.



Suunnitelmat vietiin asiakkaalle ja hän valitsi niistä kaksi joita sitten rakentaessa yhdistelimme, ja hieman myös muokkasimme.
Asiakkaan valitsemat suunnitelmat, näitä yhdisteltiin ja muokattiin.



Pöytäesillepanon rakentaminen

Rakentamisprojekti alkoi pöydän tyhjentämisellä, siivosimme ympäristön ja pesimme myös ikkunan pöydän takaa. 
Kuisman esillepanopöytä ennen
Tältä pöytä näytti ennen kuin aloitimme.

Pöytä siivouksen jälkeen
Pöytä siivouksen ja ikkunan pesun jälkeen.


Ennen rakentamisen alkua osalle tuotteista täytyi laittaa hintalaput, laputimme pöytään tulevat äitimukit ja suklaat.
Äitimukit odottamassa
Pöytään tulevia äitimukeja odottamassa paikalleen vientiä.



Aloitimme sommittelun etsimällä korokkeita, jotta pöydästä ei tulisi liian litteä ja tylsä. Esille tulevien tuotteiden hakemiseen meni jonkin verran aikaa, ja siirtelimme ja muokkasimme sommittelua koko ajan työn edetessä, jotta saisimme parhaimman mahdollisen lopputuloksen. Melko loppuvaiheessa rakentamista lisäsimme vielä asiakkaan ehdotuksesta mukitelineen, se toi mukavasti lisää kiinnostavuutta sommitteluun. Äitienpäivä pöydästä tuli mielestäni oikein söpö ja sopivan hempeä.

Valmis äitienpäiväpöytä

Äitienpäiväpöytä käytävältä päin katsottuna.

Pääosaan halutut äiti-mukit ja -suklaat.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme muuttaneet!

 Olemme muuttaneet blogin uuteen osoitteeseen !