torstai 10. kesäkuuta 2021

Paranna tuottavuutta töissä

Miten parannan tuottavuutta töissä?


Google garage kurssi, paranna tuottavuutta töissä.

Ajan hallinnan tehostaminen


Ensin täytyy alkaa selvittämään mihin ja minkä verran tehtäviin kuluu aikaa. Asiat voi kirjoittaa taulukkoon, yhteen sarakkeeseen työtehtävät ja toiseen kuinka paljon aikaa tehtävään kuluu. Mieti tehtäville myös tärkeys järjestys, mitkä on tärkeä tehdä heti ja mikä voi vielä odottaa.

Kun tehtävät ja niihin kuluva aika on selvillä, voi alkaa selvittämään miksi tuntuu ettei työ etene, mitkä ovat häiriötekijät. Häiritseekö jatkuvasti ilmoituksia piippaava puhelin? Tuleeko sähköpostia tuijoteltua monta kertaa päivässä? Tarvitsevatko työkaverit sinulta koko ajan jotain? Onko sinulla kaikki välineet työn suorittamiseksi? Onko työpaikallasi liian kova melu?

Aikataulutus


Kunnollinen aikataulutus kannattaa. Kirjaa yleisesti ylös kaikki deadlinet ja tehtävät työt. Mieti mitä minäkin päivänä pitäisi saada aikaiseksi. Tee joka päivä itsellesi To Do lista asioista jotka sinä päivänä on tehtävä. 

Häiriöiden pois sulkeminen


Kun menet töihin, sulje henkilökohtaiset mobiililaitteesi, jos vain voit. Silloin ilmoitukset eivät häiritse työntekoasi. Päätä että katsot sähköpostisi vain tiettyinä aikoina, niin ajatus ei vaella niihin kesken muiden töiden. Yritä tehdä työpisteestäsi viihtyisä mahdollisuuksien mukaan. Sovi työkavereiden kanssa, koska sinua saa häiritä ja koska sinun tarvitsee keskittyä.


Aikaa säästävä pilvityöskentely


Olisiko sinun mahdollista tehdä työtä kotoa käsin? Aikaa säästyisi työmatkoista huomattavasti. Saman projektin työstäminenkin onnistuu etänä pilvityöskentelynä. Microsoft Officen tai google driven työkalut ovat jaettavissa monen ihmisen samaan aikaan muokattavaksi. Pilvityöskentelyä mietittäessä täytyy ottaa huomioon se, että jokaisella on toimiva internetyhteys. Käyttöoikeuksia voidaan jakaa jokaiselle sen mukaan mitä kukin projektissa tekee.


Paranna tuottavuutta töissä
Paranna tuottavuutta töissä kurssi suoritettu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme muuttaneet!

 Olemme muuttaneet blogin uuteen osoitteeseen !