perjantai 9. huhtikuuta 2021

Näyteikkunan analysointi



Vaaleanpunasävyinen näyteikkuna
Hempeän vaaleanpunainen näyteikkuna


Tämän kirsikankukilla koristellun, suljetun näyteikkunan sommittelu on epäsymmetrinen. Sen värimaailma on hyvin monokromaattinen, vain vaaleanpunaisen eri sävyjä. Vinosti seinältä alaspäin suunnatut valot korostavat vaaleanpunaisen herkkyyttä. Katseenvangitsijana tässä vaaleanpunaisessa kokonaisuudessa on käytetty mustaa mallinukkea. Näyteikkuna on hyvin rauhallinen ja harmoninen.




Näyteikkuna perhosilla
Perhosilla täytetty näyteikkuna



Tässä näyteikkunan taustassa on käytetty vastavärejä, sinistä ja oranssia, luomaan kontrastia. Perhosparvi näyttää eläväiseltä ja kiinnostavalta monine yksityiskohtineen. Suljettu tausta antaa mahdollisuuden perhosten leikkiin. Sininen toistuu mallinuken päällä olevassa mekossa ja topissa, vaalea oranssi neuleessa, luoden harmoniaa. Sommittelu on epäsymmetrinen.




Keltamusta sommittelu näyteikkunassa
Kirkas keltainen näkyy kauas, musta luo näyteikkunaan kontrastia.



 Tämä sommittelu on luotu käyttämällä diagonaaleja linjoja. Keltainen ja musta luovat innostavan ja erottuvan vaikutelaman. Keltaisen kirkkaus näkyy pitkälle ja musta korostaa sitä entisestään. Edestä suunnatut valot ja esineiden varjot tuovat näyteikkunaan syvyyttä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme muuttaneet!

 Olemme muuttaneet blogin uuteen osoitteeseen !