torstai 18. maaliskuuta 2021

Mielenkiintoiset blogit

 Seuraavan tehtävän aiheena onkin kuvien lisäys blogipostaukseen. Tätä harjoittelemme esittelemällä omasta mielestämme kiinnostavia blogeja. 

 

Myrskyn, Tuiskun ja Wiiman pihapiiri

Mäyräkoirahulluus on itselläni alkanut jo lapsena, ja minunkin perheeseeni kuuluu mäyräkoira. 
Tätä blogia olen seurannut jo usean vuoden ajan, sillä ovathan päähenkilöinä ihanan persoonalliset mäyräkoirat, joiden elämässä sattuu ja tapahtuu. Kuva kopioitu blogista.


Myrsky, Tuisku ja Wiima
Myrsky, Tuisku ja Wiima ulkoilemassa.


Himoleipuri

Seuraavaksi on vuorossa Himoleipurin gluteenittomaan leivontaan keskittyvä blogi. Itse rakastan leipomista ja jouduin muutama kuukausi sitten siirtymään gluteenittomaan ruokavalioon. Täältä löydän vinkkejä ja ohjeita herkulliseen gluteenittomaan leivontaan! Kuva kopioitu himoleipurin blogista.




Gluteenittomat kinkkuhyrrät
Himoleipurin herkulliset kinkkuhyrrät 

Idahhh sisustuspainotteinen lifestyle blogi

Sisältää paljon DIY-juttuja ja sisustusta, mikäs sen parempaa. Itselleni melko tuore tuttavuus, mutta ehdottomasti seurattavien listalla. Kuva kopioitu blogista.


Idahhh keittiön avohyllyt
Tunnelmalliset avohyllyt



Neljän lapsen tornado

Totuudenmukainen blogi lapsiarjesta, täällä ei asioita kaunistella, vaan esitetään niin kuin ne oikeasti ovat. Ihanan kamalaa samaistuttavaa tekstiä. Kuva kopioitu blogista.


Sotkuinen huone
Totuudenmukainen kuva lastenhuoneesta.



Saran mökissä ja puutarhassa


Puutarha-aiheinen blogi. Itselle ihan uusi tuttavuus, mutta mielenkiintoiselta vaikuttaa. Itseäkin puutarhajutut kiinnostavat nyt, vähän vain pienemmässä mittakaavassa toteutettuna, kun vihdoin asun asunnossa, jossa minullakin on piha! Kuva kopioitu blogista.


Saran puutarhassa kukkiva kurjenmiekka
Saran puutarhassa kukkiva kurjenmiekka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme muuttaneet!

 Olemme muuttaneet blogin uuteen osoitteeseen !